Foto op aluminium printen

Het bewerken van je foto
op aluminium

Op alle foto’s met aluminium van Onlineprintwerk.nl is het mogelijk om bepaalde bewerkingen uitvoeren. Hier hebben wij een zeer gebruiksvriendelijke editor voor ontwikkeld. Maak je foto in 1 klik sepia of zwart-wit of verwijder de irritante rode ogen van je foto’s.

Dit zijn allemaal simpele bewerkingen die je kunt toepassen in onze editor. Welk zeer gemakkelijk is en je natuurlijk eerst een voorbeeld laat zien na de bewerkingen.

De editor is ook zeer slim, mocht je foto onvoldoende kwaliteit zijn voor de gekozen afmetingen zal die hier een melding van maken. Zo weet je altijd of de foto van hoge kwaliteit is.

Ophangsysteem voor de foto op aluminium

Voor de foto op aluminium kunt u kiezen voor afstandhouders voor het monteren aan de muur. Hierdoor creëer je een ruimte tussen de muur en de aluminium foto wat voor een diepte effect zorgt.

Onlineprintwerk.nl bied verder ook PIX FIX aan als ophangsysteem. PIX FIX is een onzichtbaar systeem die je gemakkelijk aan de achterkant van je foto kunt bevestigen waarna je hem simpel en snel kunt ophangen.

Hoge klanttevredenheid

24 uur spoedlevering

Blanco afgeleverd

Persoonlijke service

Contact Offerte aanvragen